Tecrit | Simurg SARSILMAZ, yazıları ile Tecrit edebiyat'ta.
Simurg SARSILMAZ, Tecrit Dönemi Edebiyatı'nın yeraltı kalemi ve güçlü bir sinyal kesici. İnsanları kanlı uykularından dürten bir İ.
Deneme,güzel sözler,edebiyat,karanlık yazılar,simurg,salome
11109
post-template-default,single,single-post,postid-11109,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

KENDİMLE SOHBET/DÖRT

Elbette kötü şeyleri savunacağız Salome! Koyu mürekkepli kalemlerimizle yazdığımız şiirlerimizi, içinde ömrümüzün geçtiği kirli arka sokakları, kenevir kokan ellerimizi, karanlığımı savunacağız. Elbette kirlenmekten bahsedeceğiz Salome! Uğradığımız ihanetlerden, aldattıklarımızdan, bataklık olan anılardan ve ölümlerden bahsedeceğiz.

 

Kötü olmak isteyeceğiz Salome! Ben tedaviye yanıt vermeyen hasta değilim Salome, üzgünüm. Ben tedavisi mümkün olmayan hastalığın ta kendisiyim. Yüzdeki kara leke, alındaki kötü yazı benim Salome, ama henüz kimseye bulaşmadım.

 

Yürüyen bir intihar oldum ben Salome. Tedavisi mümkün olmayan bir hastalık, en büyük günahların baş rolünde oskarlık oyuncu, ağza alınamayan cümlelerin yankısı oldum ama insan olamadım, anla. En güzel sabahların tanrısız huzursuzluğuna, aç içilen kahveye ve sigaraya, ıslak kirpiklerle uyanmaya aşığım ben Salome beni yanlış anla. Sana hazır değilim.

0 Yorum
Paylaş
Yorum Yok

Yorum Yaz